Stomatološka ordinacija Dr Minić
  • slider/004.jpg
  • slider/003.jpg
  • slider/002.jpg

 

Stomatološka ordinacija Dr Minić

Naša misija je očuvanje i unapređenje oralnog zdravlja, a postavljeni cilj postižemo kontinuiranom edukacijom zaposlenih, uvođenjem novih tehnologija, unapređenjem komunikacije, uređenjem radnog prostora, kontrolom i osiguravanjem uslova za siguran rad. Ono čime se ponosimo jesu dugogodišnje iskustvo iza nas i veliki broj zadovoljnih pacijenata.

 

Dentalni turizam

Beograd je danas veoma atraktivna destinacija za putovanje i zdravstveni turizam.
Sa visokim kvalitetom stomatoloških usluga i povoljnim cenama Beograd je prepoznat kao poželjna destinacija za profesionalne stomatološke tretmane,posebno ugradnja implantata.

Stomatološka ordinacija "dr Minić" Vam nudi DENTALNI TURISTIČKI PAKET koji uključuje profesionalni stomatološki tretman po posebnim cenama.

pročitajte više...

 

Usluge

Estetska stomatologija Savski Venac Senjak Sajam Mostar Beograd Povoljno Akcija Popusti

Estetska stomatologija

U estetskoj stomatologiji posebno mesto zauzimaju različite metode izbeljivanja zuba. Lep osmeh daje samopouzdanje, zrači vitalnošću i životnom radošću.

detaljnije
Implantologija Savski Venac Senjak Sajam Mostar Beograd Povoljno Akcija Popusti

Implantologija

U slučaju da pacijentu nedostaje jedan ili više zuba, stomatolog pokušava da osmisli najbolji način za ispravljanje ovog nedostatka. Zubni implantati namenjeni su upravo za ovu svrhu.

detaljnije
Oralna hirurgija Savski Venac Senjak Sajam Mostar Beograd Povoljno Akcija Popusti

Oralna hirurgija

Kada je reč o širokom polju oralne hirurgije, navešćemo samo neke od tretmana koje standardno sprovodimo u našoj ordinaciji.

detaljnije
Parodontalna hirurgija Savski Venac Senjak Sajam Mostar Beograd Povoljno Akcija Popusti

Parodontalna hirurgija

Parodontopatija je veoma rasprostranjeno hronično oboljenje tokom kojeg dolazi do postepenog povlačenja desni, gubitka koštane mase i nastanka parodontalnih džepova, a u poodmaklom stadijumu dolazi i do klaćenja i konačnog gubitka zuba.

detaljnije
Stomatološka protetika Savski Venac Senjak Sajam Mostar Beograd Povoljno Akcija Popusti

Stomatološka protetika

U domen stomatološke protetike spadaju nadoknada nedostajućih zuba, sprečavanje sekundarnih posledica gubitka zuba i naravno stvaranje idealnih estetskih efekata u datim okolnostima.

detaljnije
Ortopedija vilica Savski Venac Senjak Sajam Mostar Beograd Povoljno Akcija Popusti

Ortopedija vilica

Ortodoncija je specijalistička grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba ili odnosa između vilica, koji mogu nastati tokom rasta i razvoja, pa i kasnije.

detaljnije
Preventivna stomatologija Savski Venac Senjak Sajam Mostar Beograd Povoljno Akcija Popusti

Preventivna stomatologija

Pacijentima savetujemo redovne stomatološke preglede na svakih šest meseci. Rano otkrivanje problema na zubima ili desnima omogućuje njihovo brže i efikasnije rešavanje.

detaljnije
Konzervativna i endodontska terapija Savski Venac Senjak Sajam Mostar Beograd Povoljno Akcija Popusti

Konzervativna i endodontska terapija

Zadatak konzervativne stomatologije je rano otkrivanje karijesa. Endodontska terapija podrazumeva lečenje kanala korena i neophodna je radi uklanjanja uzročnika oboljenja.

detaljnije

Cerec AC tehnologija

Uz primenu najsavremenijih visokotehnoloških rešenja, sada Vam je za nove zubne krunice dovoljna samo jedna poseta stomatologu! Nova tehnologija donosi dizajniranje i izradu krunica uz pomoć računara. Pacijenti je vole!

Cerec AC sistem Vam omogućava da rekonstruišete oštećeni zub tokom samo jedne posete ordinaciji. Potrebno je prvo izbrusiti zub, a zatim posuti reflektujući prah preko pripremljenog zuba. Koristeći specijalnu kameru, beležimo preciznu sliku zuba. Slika se zatim prikazuje na ekranu računara i omogućava nam da dizajniramo restauraciju oštećenog zuba. Na osnovu kreiranog dizajna restauracije, Cerec AC precizno reže novi zub od specijalnih keramičkih blokova iz jednog komada. Krunica se nakon toga farba i glazira u specijalnoj peći, a potom definitivno fiksira za izbrušeni zub.

Nova procedura čini posetu stomatologu mnogo lakšom, bržom i prijatnijom...
Jer, ima li zaista nekoga ko želi da u stomatološkoj stolici provede više vremena nego što je potrebno?Stomatološka ordinacija Dr Minić

Zakazivanje termina

Hvala. Vaša poruka je prosleđena.
Greška. Pokušajte ponovo kasnije.